МОТЕЛ ВОДИЦЕ ПОНОВО ПОЧИЊЕ СА РАДОМ

0
659

Након вишегодишње девастације и тоталног занемаривања једног од најљепших објеката у Црној Гори и симбола града Пљеваља, мотел „Водице” поново почиње са радом. 

„Посљедњих неколико дана у сталним смо преговорима са предсједником Општине који нам је велика подршка у самој обнови мотела „Водице”. Многи наши суграђани су емотивно везани за Мотел и овај предивни дио града па је између осталог и то један од разлога за поновним отварањем” истиче ВД директора ДОО „Чистоћа”, Горадана Лекић.

Стање затечетно у Мотелу је алармантно и захтијева хитну реконстукцију и адаптацију свих просторија. Циљ је да се у наредних петнаест дана обнови већи дио Мотела како би грађани Пљеваља могли да уживају у најљепшем амбијенту нашег града.

„Мотел „Водице” са градским парком је најљепши и најпрепознатљивији дио града. Одувијек смо знали да овај бисер Пљеваља никада није ни требао бити затворен. Препознали смо потребу за поновним отварањем и Општина Пљевља ће пружити максималну подршку менаџменту ДОО „Чистоћа“. У нашем граду врло брзо почиње манифестација „Пљеваљско културно љето” и вјерујемо да ће ускоро наши суграђани као и многи туристи уживати у чарима мотела „Водице“, истакао пресједник Општине Пљевља, др Дарио Вранеш.

Како је појаснила госпођа Лекић, за почетак ће радити само бифе, а касније, у зависности од могућности и потреба отвориће се и кухиња.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here