НЕАСФАЛТИРАНЕ ПОВРШИНЕ СТВАРАЈУ БРОЈНЕ ПРОБЛЕМЕ

0
296

Вода однијела тампоне

Станари Банијске улице, као и свих оних улица гдје асфалтирање није завршено након прошлогодишњих замјена водоводних цијеви, мораће сачекати десетак дана да се ови послови заврше. Протеклих дана бројни станари поменуте улице се жале да је на коловозу свуда исјечен асфалт и да је веома тешко доћи до стамбених објеката са моторним возилима. У локалној управи кажу да су очекивали да ће асфалтирање бити завршено још у мају мјесецу, али да се то није десило. 

-Вјерујем да ће се у наредних десет дана почети са асфалтирањем неасфалтираних површина у прошлој години. Послови су уговорени и оне улице гдје је прошле године вршена замјена водоводних цијеви имаће приоритет, казао је секретар за комуналне послове, путеве и воде Вуле Мацановић

Током прошле године извођач радова „Црнагорапут“ касно је уведен у посао, па бројни послови нису завршени. Посебно је лоша ситуација у Баниској улици, гдје су изузетно велика оштећења. У овој улици радници ДОО „Водовод” су оштећења на коловозу попунили пијеском, односно иста су била тампонирана. Како током маја и јуна свакодневно падају кише, вода је изнијела пијесак и удубљења су постала превелика. Сада се ипак чека механизација „Црнагорапута” да што прије изврши асфалтирање.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here