ЗА ЈЕДАН ДАН ПРЕКО 4.000 ПОТПИСА ПОДРШКЕ МИЛАНУ-МИЈУ ЛЕКИЋУ: ОВО ЈЕ БОРБА ЗА ДОСТОЈАНСТВО НАШЕГ ГРАДА!

0
261

Поштовани суграђани,

Као што сте данас упознати покренута је петиција подршке нашем Пљевљаку Милану-Мију Лекићу који се ових дана налази на удару и под невиђеном медијском хајком многих интересних групација, из разних инспекција и политичких организација.

За један дан колико је петиција актуелна сакупљено је преко 4.000 потписа подршке.

Овај невјероватни, али и те како очекивани број наших суграђана који су се одазвали апелу слободних људи из нашег града, оправдао је репутацију Пљеваља која важе за слободарски и поносни град.

Народ је препознао да ово није само одбрана Милана-Мија Лекића, него и достојанства и перспективе наших Пљеваља која су доживјела велику промјену на боље управо захваљујући посвећеном раду и несебичном понашању господина Лекића. Ријеч је о човјеку који је запослио пљеваљску омладину, учинио све да опорави запуштена пљеваљска села, помагао свима колико је могао, без обзира на вјерску, националну или било какву другу припадност.

Милан-Мијо Лекић је небројено пута до сада показао званичној Подгорици да је интерес наших Пљеваља тема којом се морају бавити. Нажалост, али не и неочекивано, то му нису опростили.

Више смо него сигурни да је управо то разлог због кога се овај човјек налази на удару. Очигледно, циљ је да пљеваљски Рудник угља поново постане ресурс од кога наш град неће имати никаквог интереса. Изузетно нам је драго што петицију потписују људи из различитих странака, и православци и муслимани, и Срби и Црногорци и Бошњаци, представници разних удружења и организација. Све то нас наводи на закључак да су Пљевљаци коначно стали уз себе.

Стога, у потпуности свјесни тренутне ситуације, позивамо вас наши драги суграђани, да се у наредним данима одазовемо у још већем броју и да потписом подршке господину Лекићу станемо поново заједно у одбрану нашег вољеног града.

Петицију ћете моћи да потпишете на штандовима који се налазе испред Арома маркета у центру града и испред ММ маркета на Гукама.

Слободни грађани Пљеваља

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here