ИНСПЕКТОР ФЕРИД ТУРСУМОВИЋ ОДУЗЕО ТАКСИСТИ ПРЕДРАГУ ЋАЛОВУ ВОЗИЛО ДОК ЈЕ НА БОЛОВАЊУ

0
571

Ћалов поднио кривичну пријаву

Саобраћајни инспектор пљеваљског Секретаријата за инспекцијске послове, Ферид Турсумовић јуче је одузео аутомобил таксисти Предрагу Ћалову, док се исти налази на боловању. Према тврдњама Ћалова, Турсумовић га је затекао са аутомобилом испред радње, гдје му је вршена оправка аутомобилског кастофона и у моменту није вршио превоз путника. Он тврди да је на боловању и да посједује љекарску документацију, односно да је аутомобил користио искључиво за своје потребе. 

-Турсумовић ми је наложио да довезем ауто на паркинг Аутобуске станице, гдје је исти задржао. Наложио је да са паркинга не смијем узети ауто наредних 48 сати. На сва моја упозорења да сам на боловању и да ми је аутомобил потребан због одласка у пљеваљски Дом здравља и Болницу, Турсумовић се није освртао. Био је одлучан да ми ауто одузме иако сам на боловању и не обављам услуге превоза, казао је Ћалов уз напомену да је био принуђен да овај случај пријави полицији и да против Турсумовића поднесе кривичну пријаву. 

-Био сам присиљен да овај случај дрског понашања инспектора Турсумовића  пријавим полицији, јер сам заиста на боловању и не обављам послове из области такси превоза. Чак сам свој боравак на боловању пријавио и у Секретаријату за привреду Општине Пљевља и они су ми издали документ који то потврђује, казао је Ћалов апелујући на државне и општинске органе да га заштите од самовоље инспектора Турсумовића. 

Он је истакао да ће правду тражити и у судском поступку, а наредних дана ће размислити хоће ли поднијети кривичне пријаве и против одговорних лица у Секретаријату за инспекицијске послове. 

-Данас сам збуњен и могу рећи потрешен због свих дешавања. Видјећу у консултацијама са правницима има ли одговорности и других лица из Секретаријата, закључио је Ћалов. 

Покушали смо да контактирамо и инспектора Ферида Турсумовића, али Турсумовић након што се јавио на телефонски позив и саслушао наше питање, одбио је да да коментар. Притом је казао да ће о свему говорити након што буде позван да да изјаву у пљеваљској полицији. 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here