ПЉЕВАЉСКИ УГОСТИТЕЉИ КРЕЋУ СА ПРОТЕСТИМА

1
2333

У понедељак и газде и радници пред Општину

ПЉЕВАЉСКИ УГОСТИТЕЉИ КРЕЋУ СА ПРОТЕСТИМА

Пљеваљски угоститељи запријетили су да ће у понедељак, у 11 часова, испред сједишта пљеваљске локалне управе одржати први протесни скуп, уколико Национално кординационо тијело не ублажи мјере и не омогући  им рад. Угоститељи, који су основали  “Удружење угоститеља Пљеваља”, поручују да су због епидемиолошких мјера на сузбијању корона вируса и забране рада, доведени на ивицу финасијског амбиса. Притом поручују да је забрана рада угоститељима у Пљевљима неправедна, јер таква мјера није изречена у појединим општинама гдје има више обољелих а мањи је број становника.

-Наш најважнији захтјев је да се и према нама примјењују исте мјере као и према свима осталима. Сходно томе, овим путем обавјештавамо цјелокупну јавност и све институтиције да уколико се на сједници НКТ-а заказаној у недјељу, настави са очигледним дискриминаторским одлукама и не изађе у сусрет нашим реалним и оправданим захтјевима, очекујемо протестно окупљање свих угоститеља, запослених и чланова породица испред зграде Општине Пљевља, наводи се у првом саопштењу „Удружење угоститеља Пљевља“.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

1 КОМЕНТАР

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here