ПРЕДЛОЖЕН НОВИ ОДБОР ДИРЕКТОРА ДОО „ВОДОВОД”

0
433

Нови чланови Одбора директора Марић, Анђелић и Чавић


За нове чланове одбора директора у пљеваљском локалном предузећу ДОО „Водовод” предложени су Горан Марић, Радован Анђелић и Дејан Чавић. Одбор за избор и именовање пљеваљског локалног парламента предложио је да одборници на сједници 29. децембра усвоје поменуте предлоге, након чега ће се створити услови да се у овом предузећу изабере и нови вршилац дужности директора и да се распише јавни оглас за избор извршног директора.
Прије мјесец дана, оставке су поднијели чланови одбора директора који су током љета изабрани од стране пљеваљског локалног парламента. На последњој сједници констатоване су оставке Мирослава Анђелића, Радмиле Ровчанин и Ане Попадић.
Дан раније, оставку је поднијела и вршитељка дужности директора Биљана Ђондовић. Оставке су услиједиле након све теже финансијске ситуације у градском Водоводу.
Последњих дана се спекулише да ће Демократска Црна Гора за новог извршног директора предложити Младена Јаћимовића, који је иначе запослен у овом предузећу. У расподјели локалних функција између коалиционих партнера, Демократе су добиле право да управљају градским Водоводом.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here