ОПШТИНА ПОНИШТИЛА ТЕНДЕР ЗА БРАВАРИЈУ

0
335

Предсједник општине Пљевља, др Дарио Вранеш, поништио је јуче тендер за браварију који је расписала Општина Пљевља и најавио поновно расписивање тендера.
-Тачно је да сам потписао поништење тендера за браварију и да ће тендер бити поновљен. Очигледно је да се посао покушао намјестити једном извођачу по идентичним методама којима се служила бивша власт: прихватање невјероватно кратких рокова за извођење радова на основу чега привилеговани постаје прворангирани. Затим надзор толерише енормно кашњење завршетка радова! To je недопустиво! Небитно да ли је вриједност радова 37 000, 370 000 или 3 700 000 евра такве ствари нећу допустити ни по коју цијену све док сам на челу Општине Пљевља! Морају сви да схвате да је прошло вријеме привилегованих, бар што се Општине Пљевља тиче. Aко је неко сxватио власт и позицију као шансу за убирање личне материјалне користи и богаћење, у мени неће имати сарадника, без обзира испред које је политичке странке делегиран– рекао је за ПВ Свитање предсједник Општине Пљевља др Дарио Вранеш и додао:
-Небитно је да ли је тендер велике или мале вриједности, провилегованих неће бити!Недопустиво је прихватити понуду да ће посао бити завршен за седам дана када је јасно да се не може завршити ни за три пута дуже вријеме, а све то да би један те исти извођач добијао радове. Тендер ће бити поновљен. Интерес грађана и Општине мора бити на првом мјесту!


Општина Пљевља је расписала тендер за браварију на који су се јавила два понуђача: Техноградња и Микромонт а који ће очигледно по ријечима првог човијека Општине бити поновљен.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here