НАГРАЂЕН НАЈБОЉИ ВАТРОГАСАЦ ЗА 2023. ГОДИНУ

0
303

На пријему код предсједника Општине Пљевља по први пут награђен најбољи ватрогасац-спасилац

На предлог командира Службе заштите и спашавања, предсједник Општине Пљевља др Дарио Вранеш, уручио је скроман новчани износ и Монографију Пљеваља Милану Ћаћићу, најбољем ватрогасцу за 2023. годину. 

-Општина Пљевља наградила је, на предлог командира и његових сарадника најбољег ватрогасца-спасиоца. Ове године то је господин Ћаћић, коме честитам и желим да и даље буде успјешан у свом послу. Служба заштите и спашавања има традицију дужу од сто година и изузетно је значајна за наш град. У њој раде људи који први стижу у најтежим ситуацијама и обављају врло опасан, тежак и одговоран посао. Награда ће наставити традиционално да се додјељује и наредних година, а локална управа ће наставити да има сензибилитет за њихов рад, изјавио је предсједник Општине.

-Ова награда значи много, како мени, тако и мојим колегама. Драго ми је да је Општина препознала наш рад и залагање и уједно се захваљујем предсједнику Општине др Вранешу, командиру Бојовићу и својим колегама који су ме предложили за додјелу признања, казао је Ћаћић, ватрогасац са искуством дужим од 20 година.

Командир Службе заштите и спашавања, господин Богдан Бојовић, истакао је да је награђени ватрогасац дао немјерљив допринос својим радом и односом према колегама. Припадници Службе раде на врло одговорним пословима заштите и спашавања, који спадају у послове од јавног интереса, тако да је њихов рад од велике важности за цјелокупну заједницу.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here