РАДНИЦИ ВОДОВОДА КОНАЧНО ДОБИЛИ ПЛАТУ У ПУНОМ БРУТО ИЗНОСУ

0
210

На обострано задовољство новог руководства, радника ДОО „Водовод” као и локалне управе данас је исплаћена пуна плата у бруто износу по новим коефицијентима за све запослене и уплаћени доприноси.
Заједничким залагањем Општине и ДОО „Водовод” пронађен је модус да се полако излази из кризе у пословању овог предузећа.
-Данас смо коначно после дужег времена примили плату у пуном бруто износу по новим коефицијентима и уплаћени су нам доприноси, што је обрадовало раднике Водовода. Морам да напоменем да се заједничким напором предсједника Општине Пљевља, надлежног секретара и нове управе назире нада да се може наћи излаз, из до јуче безизлазне ситуације, изјавио је Јован Бујишић, предсједник Синдиката ДОО „Водовод” и један од чланова Одбора испред запослених.
-Захваљујем се на коректној сарадњи предсједнику Општине др Вранешу, представницима надлежних секретаријата, ВД директора Младену Јаћимовићу, члановима Одбора директора, представницима синдиката који су заједничким дјеловањем у веома кратком временском периоду успјели одговорити свим изазовима и наћи рјешење на задовољство свих поменутих страна, саопштио је Горан Марић, предсједник Одбора директора ДОО „Водовод”.
Предсједник Општине Пљевља похвалио је ново руководство ДОО „Водовод” истичући да се заједничким дјеловањем коначно рјешава кризна ситуација овог предузећа.
-Похваљујем новоизабрано руководство Водовода, ВД директора Јаћимовића, чланове Одбора директора и надлежног секретара Мацановића што се коначно нашла спремност и модус да ДОО „Водовод” може полако изналазити решење изласка из кризе”.
Према ријечима Предрага Љиљанића, запосленог у ДОО „Водовод” и представника радника у Одбору директора друштва радници су веома задовољни што се најзад нашло решење за предузеће и што још увијек није све изгубљено.
ДОО „Водовод” је једно од пљеваљских локалних предузећа чији је оснивач Општина, које је у репрограму, има дуг од 3 милиона евра и прекобројан број запослених.


Предраг Љиљанић, члан одбора
Јован Бујишић, предсједник синдиката и члан Одбора директора.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here