НАПЛАЋЕНЕ ЗАСЛУГЕ ЗА ГЛАСАЊЕ ПРОТИВ МИЛАНА ЛЕКИЋА: МИЛОША ОСТОЈИЋА ЗАПОСЛИЛИ У ЦЕДИС

0
794

Према незваничним информацијама са којима располажемо, предсједник Одбора директора Рудника угља Пљевља Милош Остојић, засновао је радни однос у компанији ЦЕДИС. Тиме је Остојић како казују наши извори наплатио заслуге што је игнорисао став матичне партије чији је Извршни одбор, баш као и комисија за именовање у Руднику угља, предложили управо да Лекић буде изабран за извршног директора пљеваљског гиганта какав је Рудник угља.

Остојић је испред СНП-а и са позиције секретара у Основној школи „Ристан Павловић“ именован за предсједника Oдбора директора и на сједници је гласао против избора Милана Лекића за извршног директора Рудника угља, заједно са функционером Бошњачке странке Емиром Биџаном и његовом страначком колегиницом Тамаром Цмиљанић.

Подсјетимо, Лекић је разријешен са позиције извршног директора од стране ранијег сазива Oдбора директора због тога што није изабран по конкурсу. Упркос чињеници да ниједан директор у електроенергетским компанијама није изабран након спроведеног јавног конкурса, само је Лекић разријешен, због чега се оправдано сумња да је посриједи политичка одмазда.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here