ВРАНЕШ СЕ САСТАО СА МАНДАТАРОМ ВУЧЕВИЋЕМ И МИНИСТРОМ СЕЛАКОВИЋЕМ

0
138

Након свечане додјеле признања за Најплеменитији подвиг године коју организују „Вечерње Новости”, предсједник Општине Пљевља др Дарио Вранеш састао се са мандатаром за састав нове Владе Републике Србије Милошем Вучевићем и министром Николом Селаковићем.
Вранеш се, који је присуствовао на поменутој манифестацији, после свечене церемоније састао са мандатарем Вучевићем иначе актуелним министром Одбране Владе Републике Србије и упознао га са ситуацијом на простору пљеваљске општине и да том приликом апелује на побољшање веза са Републиком Србијом. Такође, Вранеш је упознао министре са братимљењем Пљеваља и Ужица и истакао да се односи између Црне Горе и Србије унапређују као и да су добри односи потребни свим грађанима Црне Горе и Србије, а нарочито српском народу. Мандатар Вучевић се захвалио Вранешу на пријатељском ставу према Републици Србији изразивши спремност да Влада Републике Србије у наредном периоду помогне општину Пљевља.
Током разговора неизбјежна тема је била унапређење саобраћајне инфраструктуре и боље повезаности општине Пљевља са Републиком Србијом.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here