УСПЈЕХ ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ИМОВИНУ ОПШТИНЕ ПЉЕВЉА

0
178

Послије маратонског судског поступка који је трајао пуних дванаест година између Рудника угља и Општине Пљевља, Апелациони суд Црне Горе донио је пресуду у корист Општине. Рудник Угља је дужан да у року од 8 дана од дана доношења пресуде исплати Општини Пљевља износ од 2,37 милиона евра и изврши радове у вриједости од око 6,5 милиона евра што у коначном достиже цифру од око 9 милиона евра. Дугогодишњи поступак испред Општине Пљевља заступао је правни тим на челу са Сaмиром Златанић и Негицом Манојловић, диломираним правницама са положеним правосудним испитом и  дугогодишњим радним искуством.

Тим поводом предсједник Општине Пљевља др Дарио Вранеш уприличио је свечани пријем Самире и Негице и том приликом изјавио:

„Честитам колегиницама Негици Манојловић и Самири Златанић на овом бриљантном успјеху. Искључиво захваљујући њиховом знању, преданости, упорности, одговорности и пожртвованости према послу који обављају Општина је у овом спору изашла као побједник. Свједоци смо, нажалост, да смо у дугогодишњем периоду који је иза нас, сви живјели у амбијенту у коме је прилично мало државних службеника и намјештеника радило овако ревносно и предано за Општину или државу. Због тога овај успјех Самире и Негице има још већу димензију и даје нам наду да није све изгубљено и да постоје људи на које треба сви да се угледамо.

Због тога им се јавно захваљујем и честитам. Дошло је вријеме када поштујемо, цијенимо и награђујемо рад, а кажњавамо нерад и јавашлук. Позивам све запослене у Општини Пљевља да се преиспитају сами са собом да ли желе да раде и доприносе развоју општине или да напусте Општину и упуте се ка приватном сектору у коме им желим пуно успјеха! У сваком случају нећу дозволити да се радне обавезе схватају као туристичка атракција, а према послу поступа факултативно.

Колегиницама указујем јавно поштовање и захвалност и желим овакве успјехе и у будућем периоду.“

Предјседник Вранеш је, у присуству предсједнице синдиката Миладинке Старовлах, у име Општине Пљевља, Самири и Негици уручио пригодан поклон.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here