Предсједник Општине уприличио пријем за женски фудбалски клуб „Брезница“

0
106

Предсједник Општине Пљевља, др Дарио Вранеш уприличио је данас пријем за руководство и дио тима женског фудбалског клуба „Брезница“, поводом освојене девете титуле првака Црне Горе.

Вранеш је честитао женском фудбалском клубу „Брезница“ на освојеној титули и истакао како је изузетно поносан на досадашњи успјех и рад клуба, а нарочито на све већи број талентоване дјеце. Спорт је једна од значајних области, и веома је важно што спортски рад обједињује спорт и младост. Самим тим, улагањем у спорт улажемо у младе генерације које ће у будућности градити наше друштво. Поред спортских техника које свакодневно усавршавају, дјеца се уче животним и моралним вриједностима које су од значаја за њихово одрастање.

Предсједник фудбалског клуба „Брезница“ Зоран Вуковић, заједно са тренерима и фудбалеркама, захвалио се предсједнику Вранешу на данашњем пријему, као и на уважавању њиховог рада. Истакли су да су ови резултати дошли након озбиљних тренинга, труда и одрицања. Жеља за успјехом је надјачала све препреке са којима су се суочавали и на крају, изборили су се за девету узастопну титулу првака, и то три кола прије краја Прве лиге Црне Горе.

Фудбалерке и тренери су постигли велики успјех и својим резултатима презентују град у најбољем могућем свијетлу. Општина Пљевља ће пружити подршку ФК „Брезница“ приликом учешћа у УЕФА лиги шампиона и у наредном периоду наставити да улаже у област спорта и спортске инфраструктуре.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here