НАКОН ДЕСЕТ ГОДИНА АСФАЛТИРА СЕ ПРВИ КИЛОМЕТАР ПУТА У БУКОВИЦИ

0
118

Уз асфалтирање раскресују пут до Сречања

Истовремено са асфалтирањем одређених дионица сеоских путева у Буковици, радници пљеваљског предузећа „Локални путеви“ врше раскресивање пута из правца Кржавске ријеке према селу Сречање. Како је прије пар дана саопштено из локалне управе у Буковици ће се асфалтирати на два путна правца по пола километра сеоских путева. Првих 500 метара биће асфалтирано на правцу према селу Сречање, док ће се друга дионица, исте дужине, асфалтирати на правцу Ковачевићи–Тројан. 

-Након више од десет година у Буковици се асфалтира један километар пута. Ово је добар помак али тако треба наставити и у наредном периоду, казао је предсједник МЗ Буковица Глигор Топаловић и изразио жаљење што претходних десет година није било асфалтирања сеоских путева. 

Директор Локалних путева Дарко Гачевић је истакао да ће се у наредном периоду поправити и санирати сви макадамски правци и да ће се радити на чишћењу траве и ниског растиња како би се повећала прегледност на путу. 

-Наши радници ће ових дана извршити чишћење око пута на правцу од Кржавске ријеке па до села  Сречање, односно тачније речено до цркве Успења Пресвете Богородице у селу Сречање, казао је Гачевић.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here