Заштитне ограде нема, ризик од пада у Брезницу остаје

0
160

Иако се Пљевљаци често жале да, приликом кретања пјешака у дјелу улице Мила Перуничића,  постоји ризик од пада у ријеку Брезницу, из локалне управе тврде да се заштитна ограда неће постављати јер иста није планирана урбанистичким плановима. Тротоарске површине поред ријеке Брезнице немају заштитну ограду, па је посебно ризично приликом кретања малољетне дјеце. На појединим мјестима постоји озбиљан ризик и за одрасле, али у локалној управи објашњавају да постављање заштитне ограде неће бити док се не утврди куда ће ићи и топловод у оквиру пројекта топлификације града.

-Пошто урбанистичким плановима није предвиђено постављање ограде на наведеној локацији, а поред осталог тренутно се у разматрању налази и опција изградње топловода у склопу најављене топлификације Пљеваља, који би био дуж ријеке Брезнице, тако да се тренутно до усаглашавања ставова и урбанистичких планова не планира израда и постављање ограде, наводи се у одговору секретара Секретаријата за комунално станбена послове саобраћај и воде Вула Мацановића.

У читавој причи, не треба заборавити да су се у Брезници, током прошле зиме, нашли поједини Пљевљаци. Истини за вољу, поменута лица су била у алкохолисаном стању.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here