ОПШТИНА УВЕЛА НАПЛАТУ ПАРКИНГА

0
979

Још један намет на вилајет

ОПШТИНА УВЕЛА НАПЛАТУ ПАРКИНГА

На паркингу иза зграде „Експреса“ од данас је у функцији систем електронске контроле и наплате паркирања за 78 паркинг мјеста. Обиласку, пуштању у рад и упознавању са новим сервисом, којим управља доо „Чистоћа“, присуствовали су предсједник Општине Пљевља Игор Голубовић и директор овог предузећа Саша Јечменица.

Наредних дана очекује се да у систем наплате паркирања буде укључен и паркинг „Борово“ са 60 мјеста.

Вриједност радова на ова два паркинга износила је око 85.000 еура, а цијена паркирања по започетиом сату износиће 0,40 €.

И ова прилика искоришћена је за за предизборни маркетинг па је Саша Јечменица казао да развој услуга паркинг сервиса са електронском опремом унапређује квалитет услуга паркирања, док је Игор Голубовић рекао да овај систем приближава Пљевља модерним европским градовима.

Тако ће Пљевљаци ових дана у јеку пандемије корона вируса, пада запослености и опште немаштине морати да се навикну на још један намет – плаћање паркинга, по нимало ниској цијени.

Толико је од Европе, за сада, стигло у Пљевља.

Иначе, приликом ове промотине шетње и обраћања медијима директор „Чистоће“ Саша Јечеменица кршио је мјере опбавезног ношења заштитне маске, као што се види на приложеној фотографији.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here