НОВА БОЛНИЦА У ПЉЕВЉИМА ВЕЋ ЈЕ У КАПИТАЛНОМ БУЏЕТУ ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ!

2
1277

Министар Кенан Храповић у Пљевљима

НОВА БОЛНИЦА У ПЉЕВЉИМА ВЕЋ ЈЕ У КАПИТАЛНОМ БУЏЕТУ ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ!

Извјесна је изградња објекта нове Болнице и стамбене зграде за здравствене раднике у Пљевљима, изјавио је данас, током предизборне посјете овом граду, министар здравља Кенан Храповић.

  • Циљ подршке пројектима изградњи објекта нове Болнице и стамбене зграде за здравствене раднике у Пљевљима јасно указује на опредијељеност Владе Црне Горе и општине Пљевља да здравствену заштиту и њену доступност грађанима држи у врху својих приоритета, изјавио је између осталог Храповић.

Кључна тврдња коју је овом приликом изнио Храповић јесте да је „тај пројекат већ нашао своје мјесто у Капиталном буџету Црне Горе за наредну годину“!

О сарадњи Владе и општине Пљевља, и на овом примјеру очитој, говорио је овом приликом такође и предсједник општине Игор Голубовић.

Иначе, поред функционера ДПС-а,  министра Храповића и предсједника Голубовића, састанку у кабинету предсједника општине присуствовао је и  функционер СД-а директор Опште болнице Пљевља др Ердуан Лаловић.

Занимљиво је да су овом предизборном перформансу присуствовали и предсједници два репрезентативна синдиката здравства Црне Горе др Љиљана Кривокапић и др Владимир Павићевић, као и предсједник синдиката Дома здравља у Пљевљима.

Иначе, Црна Гора 30 година није изградила ни једну нову болницу.

Пљевља ће бити прва.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Да је рекао да ће да гради погон Louis Vuitton – а, па да му још неко и повјерује. Ова лупетања и ловачке приче може да “уваљује“ фукари која гласа за новац и секти која управља општином.
    Корумпирани медиокритет.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here