ПОДРШКА СЕСТАРА ДАБОВИЋ

0
585

Саопштење за јавност Коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“

ПОДРШКА СЕСТАРА ДАБОВИЋ

Новљанке, прослављене кошаркашице, репрезентативке, сестре, Милица и Ана Дабовић, данас су подржале коалицију „Мир је наша нација“.

„Мишљења смо да је нашем региону потребан мир, а да је идеја помирења нешто што је, превасходно, потребно Црној Гори. Као што, у свијету спорта, не разликујемо једни друге по вјери и нацији када играмо за исти тим, и као што је једино на тај начин могуће остваривати успјехе, тако је и за успјех цијелог нашег друштва предуслов помирење.

Препознајемо да је ова Коалиција управо на линији тог увјерења и да је ношена идејом мира и помирења у Црној Гори, па смо длучиле смо да је јавно подржимо и позовемо све своје суграђане, као и све становнике Црне Горе да свој глас дају коалицији ‘Мир је наша нација’.

Сазнање да Алекса Бечић и Миодраг Лекић дијеле нашу љубав према спорту, један према фудбалу, други према тенису, додатно нас је учврстило у увјерењу да ћемо пружањем подршке управо њиховој коалицији поступити исправно и учинити праву ствар. И у здравом тијелу здрав дух је наша нација!“ – закључиле су сестре Дабовић.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here