РАМИНА ПОСЈЕТА НЕПРИЈАТЕЉСКИ АКТ ПРЕМА ГРАЂАНИМА ЦРНЕ ГОРЕ

0
927

Изјава предсједника Српског националног савјета Др Момчила Вуксановића поводом ненајављене посјете предсједника Албаније Едија Раме Црној Гори

РАМИНА ПОСЈЕТА НЕПРИЈАТЕЉСКИ АКТ ПРЕМА ГРАЂАНИМА ЦРНЕ ГОРЕ

Изненадну и ненајављену посјету предсједника Албаније Едија Раме Црној Гори и Тузима, односно албанским странкама, оцјењујем као непријатељски акт према грађанима Црне Горе, који су у неравноправним условима први пут у својој историји успјели да смијене вишедеценијску власт, казао је предсједник Српског националног савјета др Момчило Вуксановић.

Вуксановић је оцијенио да Рамина посјета Црној Гори показује да се губитници на изборима још нијесу одрекли власти и да се не држе обећања да ће без опструкције вођење државе препустити новој парламентарној већини.

  • Ово није први пут да се Рама појављује као ментор албанских странака, што је потврдио и директним мијешањем у унутрашња питања Црне Горе уочи парламентарних и локалних избора, када је позвао своје сународнике да гласају за бившу владајућу коалицију, рекао је Вуксановић.

Може се само замислити, истакао је он, какво би реаговање јавности у Црној Гори било да је у ненајављену посјету српским странкама и организацијама дошао предсједник Србије Александар Вучић.

  • Зато нас и чуди што посјета Едија Раме остаје без било каквог реаговања побједничке коалиције у Црној Гори, саопштио је предсједник Српског националног савјета др Момчило Вуксановић.

 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here