УХАПШЕНА ПЉЕВЉАНКА ЗБОГ СУМЊЕ НА РАЗБОЈНИШТВО

1
1796

Саопштење Центра безбједности Пљевља

УХАПШЕНА ПЉЕВЉАНКА ЗБОГ СУМЊЕ НА РАЗБОЈНИШТВО

Због основане сумње да је починила кривично дјело разбојништва полиција у Пљевљима лишила је слободе тридесетдвогодишњу Р.П, каже се у Саопштењу Центра безбједности Пљевља, које потписује начелник Драган Славуљ.

У Саопштењу се каже:

  • Дана 22.1.2021.године око 17,40 часова обавијестио је дежурну службу ЦБ Пљевља грађанин Г.В (1962) из Пљеваља да му је у улици Омладинска на кућна врата дошао комшија Ђ.Р (1938) са траговима крви на себи, говорећи неразговјетно, али да је успио да схвати да га је неко физички напао и опљачкао, те да је позвао хитну медицинску помоћ. Одмах по пријему обавјештења полицијски службеници су изашли на мјесто догађаја и исто обезбједили до доласка екипе за вршење увиђаја. Лице је од стране хитне службе Пљевља превежено у МЦ Пљевља на даље лијечење. Од Ђ.Р (1938) је у просторијама МЦ Пљевља прикупљено обавјештење и дошло се до сазнања да ге ја у његовом стану који се налази у Омладинској улици физички напала НН женска особа, нанијела му повреде и том приликом му отуђила 370 еура, као и мобилни телефон непознате марке, наводи с у саопштењу.

О догађају је упознат ОДТ у Пљевљима као и Виши државни тужилац у Бијелом Пољу који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу разбојништво.

Увиђај је урадила полиција у Пљевљима у присуству основне тужитељке у Пљевљима Наташе Бајчете.

  • Радећи на расвјетљавању овог кривичног дјела, полицијски службеници су дошли до сазнања да је извршилац лице П.Р (1989) из Пљеваља, након чега је иста пронађена у Улици Брезничка у Пљевљима и око 22,30 часова лишена слободе и у законском року ће бити спроведена Вишем државном тужиоцу у Бијелом Пољу на даљу надлежност, стоји у саопштењу.

1 КОМЕНТАР

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here