ПРИЈЕВРЕМЕНИ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У ПЉЕВЉИМА НАЈБОЉЕ РЈЕШЕЊЕ

0
632

Саопштење за јавност ОО СНП Пљевља

ПРИЈЕВРЕМЕНИ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У ПЉЕВЉИМА НАЈБОЉЕ РЈЕШЕЊЕ

Неспособност локалне власти у Пљевљима и њена немоћ да било шта конкретно реализује и уради у највећој мјери је последица бивше политике систематског урушавања Пљеваља од стране Владе Душка Марковића.

Локална власт у Пљевљима одавно нема подршку грађана Пљеваља а то показују и резултати избора који су одржани 30. августа 2020. године, гдје је ДПС са својим коалиционим партнерима доживио потпуни крах. Суштина је потпуно јасна. Локална власт у Пљевљима нема више легитимитет дат од стране грађана, а о резултатима њиховог рада било би смијешно говорити. Локална власт у Пљевљима није стабилна. Да је вјештачка потврђује и чињеница избјегавања одржавања сједница, на којима за неке приједлоге од стране локалне власти сигурно не би постојала потребна већина.

Да ДПС полако, али сигурно постаје политичка прошлост, а поједини коалициони партнери нестају са политичке сцене потврђују и локални избори у Никшићу где је коалиција окупљена око ДПС-а освојила мање гласова него на парламентарним изборима. Побједа опозиције у Никшићу, која ће имати већину у Скупштини општине, убједљиво говори да није био могућ опоравак претходене власти склоне корупцији и лошим резултатима. СНП је дио будућности Никшића, и заузеће значајно мјесто у локалној власти са својим стручним кадром који има знања и капацитета.

Да локална власт у Пљевљима већ почиње са обманама грађана показује и изјава предсједника Општине Пљевља да ће се у Пљевљима у скоријој будућности градити Цементара. Овим путем поручујемо предсједнику општине да прво озваничи почетак рада другог блока ТЕ, да се похвали бројем привучених страних инвеститора да улажу у нашу општину, да се похвали смањеном незапосленошћу, да се похвали санираним црним еколошким тачкама, да отвори пут Косаница-Глибаћи-Бобово, да се похвали добрим радом јавних предузећа и започетом топлификациом града. Све су ово биле предизборне обмане грађана Пљеваља пред сваке изборе у Пљевљима.

Овим путем поручујемо да ће СНП у скоријој будућности бити дио будуће власти у Пљевљима и значајан чинилац у рјешавању горућих проблема у нашој општини. СНП је партија која у Пљевљима биљежи велики тренд раста, што потврђује и велики број младих, високо образованих људи који су препознали  идеју, визије и исправност у раду Социјалистичке народне партије и који желе да у Пљевљима наставе да граде своју каријеру и допринесу опоравку наше општине. Све бројније чланство је доказ да повјерење у СНП стабилно и снажно расте јер је СНП партија која се бори за владавину права, социјалну једнакост, поштовање различитости и једнакости међу грађанима.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here