ПОСЛУШНИ ЗАМЈЕЊУЈУ НЕПОСЛУШНЕ

0
887

Нови Одбор директора „Водовода“

ПОСЛУШНИ ЗАМЈЕЊУЈУ НЕПОСЛУШНЕ

Умјесто досадашњих чланова Одбора директора „Водовода“ Абдулаха Шуловића, Мејреме Дрнде, Војислава Зиндовића и Хилма Чутурића, предложени су Јадранка Голубовић Аћимовић, Милица Божовић, Мирела Кондо и Небојша Спајић. У Одбору директора из претходног састава остаће само Горан Дробњак, који је један од два члана који заступају интересе радника.

У децембру прошле године тадашњи предсједник поменутог одбора Абдулах Шуловић је поднио оставку. Након њега оставку је поднијела и Мејрема Дрнда. Прије петнаест дана јавно се пожалио Хилмо Чутурић, који је такође представник радника, да дио менаџмента „Водовода“ жели да га смијени.

Међутим, све је управо почело у децембру, када су Војислав Зиндовић, који је током прошле године јавно напустио редове ДПС-а, Хилмо Чутурић и Горан Дробњак гласали против предложеног програма рада „Водовода“ за 2021. години. На тај начин Програм рада овог предузећа није усвојен у локалном парламенту. Да би успоставили контролу у овом Одбору пљеваљска локална власт, коју предводе кадрови ДПС-а, приступила је измјени састава Одбора.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here