ЗА ЂЕДОВИНУ РУДНИКА СЕ ЗАБРИНУШЕ ОНИ КОЈИ СУ ОД ТЕ ЂЕДОВИНЕ КУПОВАЛИ НЕКРЕТНИНЕ СВУГЂЕ, А НАЈМАЊЕ У ПЉЕВЉИМА

0
576

Саопштење за јавност ОО СНП Пљевља

ЗА ЂЕДОВИНУ РУДНИКА СЕ ЗАБРИНУШЕ ОНИ КОЈИ СУ ОД ТЕ ЂЕДОВИНЕ КУПОВАЛИ НЕКРЕТНИНЕ СВУГЂЕ, А НАЈМАЊЕ У ПЉЕВЉИМА

Након што се још нисмо дозвали к себи од саопштења, још увијек владајуће групе грађана, о успјешности њиховог управљања Пљевљима, у којем су скоро па успјели да угасе сва локална предузећа, јуче је из исте кухиње стигло још једно. Овај пут нас из локалног ДПС-а упозоравају да су могуће политичке злупотребе у Руднику од стране тек изабраног Одбора директора овог предузећа, односно да се крчме функције као да је у питању нечија ђедовина.

ДПС упозорава на могућност злоупотребе и дијељење функција?!! ДПС упозорава да Рудник није ничија ђедовина?!! Који емотикон да се стави да се опише стање сваког здравомислећег Пљевљака када му се кроз саопштење оних истих који су зграду Рудника претворили у партијски штаб покушава оваква доза лицемјерства представити као брига за опште добро и пословање Рудника.

Исти они који су профит остварен мукотрпним радом радника на пљеваљским коповима, користили да спонзоришу подгорички женски рукомет, док су пљеваљска дјеца због лоших и неадекватних услова напуштала спортске колективе у Пљевљима. Они, који су свој политички кадар слали из Рудника у Одборе других предузећа, ваљда да им на „скромну плату од 1000 еура“ дају бонус за лојалност партији.  А да не говоримо о реактивацији појединих партијских војника из пензије, пошто ваљда у Пљевљима није било млађих, незапослених и стручних кадрова.

И прије него је нови Одбор директора почео са радом, душебрижници се забринуше за ђедовину Рудника. Они који су од те ђедовине куповали некретнине свугдје, а најмање у Пљевљима.

О искрености њихове бриге, најбоље говоре иронично-сатирични коментари наших суграђана. Надамо се да их и не читају, јер у супротном престаће са саопштењима а ми остати ускраћени за ону дозу хумора и сатире коју је пљеваљско поднебље увијек његовало.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here