У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ „РИСТАН ПАВЛОВИЋ“ ДОДЈЕЉЕНО 19 ЛУЧА

0
271

Асја Драгашевић је ученица генерације у Основној школи „Ристан Павловић“. Драгашевићева је добитница дипломе Луча, као и још 18 ученика завршног разреда. Као и претходних година у поменутој школи приређена је свечана додјела Луча, а из школске управе нијесу штедјели ријечи хвале према ученицима који су остварили најбоље резултате.   

-Ваша имена биће уписана златним словима у Љетопис наше школе. Кренули сте путем успјеха, зато будите упорнии истрајни у остварењу вашег сна. Живот је пун обавеза и одговорности, али ниједна није важнија, ни значајнија, од одговорности коју имате према себи, казао  је директор поменуте школе Војислав Касалица и појаснио да су добитници дипломе Луча најбољи ученици јер су били највриједнији и најупорнији. 

Међу ученицима, добитницима дипломе Луча, су Матија Бошковић, Божица Ћурчић, Јелена Јапунџић, Ана Кнежевић, Михаило Кнежевић, Зорана Попадић, Марија Шубарић, Тијана Ћурчић, Ана Грујић, Ана Гледовић, Јана Леовац, Милан Петровић, Нађа Станић, Дубравка Вранеш, Ана Сокић, Марко Мојовић, Горазд Лаушевић и Дарја Ирић

Највише добитника дипломе Луча је из одељења IX-1, чији је разредни старјешина наставница Славка Максимовић, чак седам. Поменуто одељење је од 1. до 5. разреда водио учитељ Драган Ћеранић. Основна школа „Ристан Павловић“ важи за школу са најбољим резултатима на просторима пљеваљске општине. 

Свечаности додјеле поменутих диплома, као и у другим градским школама, присуствовао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш са сарадницима. Из пљеваљске локалне управе за најбоље ученике подјељене су и поклон књиге.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here