ЈАК ПЉУСАК У ПЉЕВЉИМА НАПРАВИО ВИШЕ ВОДЕНИХ БУЈИЦА

0
1382

Вода из центра града коловозом текла до Брезнице

ЈАК ПЉУСАК У ПЉЕВЉИМА НАПРАВИО ВИШЕ ВОДЕНИХ БУЈИЦА

Јак пљусак, праћен грмљавином  и градом, данас је у Пљевљима изазвао низ невоља за оне грађане који су се нашли на улицама. Посебно је била конпликована ситуација у дијелу  улице Краља Петра испод сједишта локалне управе, јер због непостајања адекватне атмосферске канализације у центру града, вода се у виду бујичног потока сливала коловозом према Брезници.

Водена бујица је и низ Ловћенску улицу носила пијесак, а и у улици 20. новембра ситуација није била боља. Међутим, вода која се са Вароши сливала овом улицом углавном је отишла Омладинском. Након престанка падавина по коловозу Омладинске улице остале су наслаге пијеска и ситног камења.  Слична ситуација је била и у улици Велимира Јакића на правцу према Каменом мосту.

Падао је и града, који је био прилично ситан и највише је невоља задао оним пјешацима који су се у вријеме невремена нашли на улици. Друге штете, када су у питању возила, стамбени и пословни објекти, није било.

Невријеме праћено грмљавином захватило је и више пљеваљских села, али ни у сеоском подручју већих штета није било.

Међутим, док исписујемо ове редове, киша опет пада јаким интензитетом, тако да није искључено да може изазвати и штете…

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here