КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА ЗАВЕЛА РЕД У ГРАДУ 

0
237

Казне пљуште, пијанци на вријеми кући стижу

Након бројних критика на рачун рада Комуналне полиције у Пљевљима, ситуација се нагло промијенила. Број изречених казни за угоститељске објекте је значајно увећан, а у граду је након поноћи мир и тишина. Наиме, претходних година овој служби се замјерало да не води рачуна о реду у граду, посебно када је у питању прегласна музика у угоститељским објектима, као и поштовање радног времена у ноћним сатима. Посебно су се на прегласну музику жалили становници Тршове и улице Краља Петра. У данима викенда, у центру града се могло одмарати тек када се гости разиђу из угоститељских објеката. 

Последњих мјесеци све су чешће приче да комунални полицајци пишу казне за прекорачење радног времена у ноћним сатима или у случају прегласне музике. Угоститељски објекти прекидају  рад тачно у 24 сата, а љубитељи алкохолних пића и ноћног живота са великом муком кући долазе најдаље пола сата иза поноћи. Својим „прераним доласком“ изненаде своје укућане, који су их претходних година дочекивали у зору. Похвале на рад Комуналне полиције стижу са свих страна, али и критике од власника појединих угоститељских објеката и љубитеља ноћног живота. 

Посебно је велико изненађење што су Комунални полицајци последњих дана обишли и завели ред у угоститељским објектима ван градске зоне. На тај начин онемогућено је да се након пијанки у граду провод настави у локалима ван града. 

-Од почетка фебруара па до данашњег дана написано је 49 прекршајних налога, казала нам је начелница Комуналне полиције Тијана Вемић

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here