КО СЕ ПЛАШИ ИСТИНЕ, ТАЈ СЕ СЛУЖИ ЛАЖИМА

0
239

Пише: Љубинка Свркота

Слушајући годинама, мјесецима и данима једну те исту причу о геноциду у Сребреници, коју провлаче многи политичари служећи се манипулацијом и тако улазе сами у своју замку из које не знају да изађу. Тако се понашају зарад сопственог интереса, да би удовољили својим газдама јер су од тих свјетских ,,моћника’’ добили инструкције да користе паролу министра нацистичко пропагандног дјловања Јозефа Гебелса која гласи, хиљаду пута изговорена лаж постаје ,,истина’’.

Такво његово оружије убија људски ум, душу, осјећања… и ко наивно повјерује, загарантоване су послиједице за народ. С обзиром да знамо како је на крају завршио тај зликовац као и његова породица од сопствене руке, јер га је стигла БОЖИЈА КАЗНА ОД КОЈЕ НИКО НЕ МОЖЕ УТЕЋИ.

Нека се многи мало запитају и преиспитају шта им је чинити.

Највећа аждаја која је прогутала милионе људских живота широм свијета је Америка и њени властодржци са својим НАТО савезницима изазивајуђи бројне ратове широм свијета, бомбардовањем многих земаља и то осиромашеним уранијумом и разним другим бојним отровима што и данас односе људске животе од разних болештина. Страдањем недужних људи махом цивила и дјеце, постали су НАЈГЕНОЦИДНИЈИ на кугли земаљској и нису компетентни да одлучују о било чему и било ком народу а најмање о Српском који је вјековима највише страдао. Иста та камарила је својим прљавим пиром, планом и програмом разбила бившу Југославију јер је то био њихов интерес не осврћући се на послиједице које су задесиле све народе који су живјели на тим просторима. Завади па владај, тако су изазвали ратне сукобе гдје је нажалост страдао недужни народ и са једне и са друге стране. Својим зликовачким дјеловањем убијали су и љубав.

Чисти примјер су били млади заљубљени пар Бошко и Адмира што су покушавали да избјегну из тог пакла и упркос свему жељели да сачувају своју љубав, да потраже дио свога неба на другом мјесту,да заједно граде свој дом. Зликовци су их спријечили у томе и данас је спомен обиљежје њихов вјечни дом. Нажалост страдали су недужни само зато што су се вољели,јер ни то не иде некоме у прилог.

Данас послије толико година у тој морбидној представи подмећу кукавичје јаје у Сребреницу, да би тиме изазвали нове сукобе, јер очигледно да им је потребна следећа епизода ратних дешавања и разарања. Ако до тога дође биће главни кривци садашњи политиари што су Српски народ по директиви свјетских бандита прогласили геноцидним. Са том срамном одлуком многи мртви се преврћу у гробу, док са друге стране страдале жртве величају. Нажалост много ми је жао свих невино страдалих,жао ми је и преживјелих који и данас пате за својима, жао ми је осакаћених који и данас муче своју муку. Нека је стид и срам све те продане душе од политичара који сакупљају политичке поене на туђим гробовима. Стидите се изроди тог срамног чина, доведени сте на власт од истих тих који заговарају геноцид и преко вас послушника спроводе своје планове и циљеве зарад сопствених интереса и депопулације становништва. 

Ваши претходници су на силу одвојили Црну Гору и увели је у НАТО најозлоглашенију организацију без воље већинског становништва. Сви избори су били лажни и то је само још једна представа за народ. Такви као што сте ви сједе у Уједињеним Нацијама у Њујорку и одлучују о свему како им одговара. Све те организације су саткане на темељима лажи, преваре, манипулације, страдања недужних народа, зато ће се убрзо распасти као Куле близнакиње које су ти исти зликовци минирали и порушили оптужујући друге, с намјером да започну нови рат.

Распирујући мржњу о Сребреници, желе да изазову нове сукобе и распарчају Црну Гору, Босну, Србију и др.

Тиме желе да заташкају своја недјела што изазивају ратовима, којекаквим вирусима, затим ,,вакцинама’’ и свим прљавим радњама. Важну улогу у депопулацији становништва широм свијета игра Свјетска здраствена организација, Свјетски економски форум на челу са Клаусом Швабом који изиграва диригента са палицом и даје инструкције и директиве свим владама са ових простора,многе друге организације да их не набрајам.

ИСТИНА И ПРАВДА ЈЕ У БОЖИЈИМ РУКАМА И СВАКОМЕ ЋЕ СУДИТИ КАД , ТАД. 

КО СА ЂАВОЛОМ ТИКВЕ САДИ О ГЛАВУ ЋЕ МУ СЕ РАЗБИТИ

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here