МИЛО КРЕНУО У БЈЕЖАНИЈУ

0
792

Из Нове српске демократије поручили

МИЛО КРЕНУО У БЈЕЖАНИЈУ

Након што је из Демократске партије социјалиста поручено да ће носилац листе ове Партије на престојећим парламентарним изборима бити Душко Марковић, у Новој српској демократији то оцјењују као признање владајуће партије да губи власт.

-Одлука ДПС-а да дугогодисњи удбаш Душко Марковић буде носилац листе ДПС-а на предстојећим парламентарним изборима није ништа друго већ признање да је цар го и да губи битку 30. августа.

Доношење овакве одлуке од стране ДПС-а после формирања велике народне коалиције “ЗА СПАС ЦРНЕ ГОРЕ” није ништа друго већ признање од кога губи битку. Ова информација на дан Св. Илије Громовника ударила је у ДПС  као гром из ведра неба, поручио је предсједник Општинског одбора Нове српске демократије Милан Лекић.

Лекић је казао да сада слиједи спасавање досадашњих бирача ДПС-а, односно почетак краја ове политичке партије.

-Одлука ДПС-а није ништа друго већ порука гласачима ДПС-а: спасавајте се ко како зна и  умије, поручио је Лекић и истакао да је Мило Ђукановић већ кренуо у бјежанију.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here