ПРЕДСЈЕДНИК ВРАНЕШ ПОНУДИО ПОСАО РАИЛИЋУ

0
172
Screenshot

По сазнању да је Дејану Раилићу, оцу петоро дјеце, прекинут радни однос у Руднику угља предсједник Општине Пљевља др Дарио Вранеш је још прије двије седмице позвао Раилића на пријем у кабинет и понудио му посао и локалној управи.

Раилић се захвалио предсједнику на понуди и изразио наду да ће се усвајањем нове систематизације за њега наћи мјесто у овој енергетској компанији те да ће понуду предсједника прихватити у случају да не буде запослен у Руднику угља.

„Тачно је да сам позвао Раилића, оца петоро дјеце и понудио му посао у локалној управи. Сматрам да је то сасвим нормално. Локална управа мора да брине о сваком свом грађанину, а посебан сензибилитет имамо према вишечланим породицама. Вјерујем да је АД Рудник угља у огромним проблемима, али да ће се нови менаџмент успјешно изборити са свим изазовима, извршити нову систематизацију на корист свих. Посебно вјерујем у људе који воде Рудник да ће прекинути доскорашњу лошу праксу запошљавања по два, три члана из једне породице или запошљавања брачних парова. Морамо да будемо друштвено-одговорни, имамо осјећаја за социјалну правду. Рудник угља ће у локалној управи имати отвореног и поузданог партнера и мислим да је то једини начин да доживимо препород средине у којој живимо“- рекао је за ПВ Свитање предсједник Општине др Дарио Вранеш.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here