УПРАВА ЗА ГАЗДОВАЊЕ ШУМА И ЛОВИШТИМА ДИЈЕЛИ 200 ХИЉАДА САДНИЦА

0
91

Управе за газдовање шумама и ловиштима, која у склопу својих редовних активности и планских докумената, ове године поклања саднице четинара из сопственог расадника у Колашину цивилном сектору, НВО организацијама, извиђачким друштвима и физичким лицима. Из поменуте Управе поручују да ће се укупно подјелити  око 200.000 садница.

-Обавјештавамо све заинтересоване грађане да могу да се пријаве за бесплатну додјелу до 500 комада садница четинара по домаћинству, на начин што ће упутити захтјев са контакт подацима на е-маил адресу: cabinet.direktora@cgsume.me .Захтјев за додјелу бесплатних садница грађани могу упутити у наредних 15 дана, наводи се у саопштењу и објашњава да  ће се сви пристигли захтјеви разматрати, а заинтересовани грађани ће бити обавјештени о свим детаљима и начину преузимања одобрених садница.

-Позивамо све заинтересоване грађане да се пријаве на акцију бесплатне додјеле садница четинара коју организује Управа за газдовање шумама и ловиштима и на тај начин допринесу подмлађивању и обнављању нашег највриједнијег природног ресурса, наводи се у саопштењу.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here