ПЉЕВЉА СУ ПОЧЕТАК ПОБЈЕДНИЧКОГ ПУТА

0
1028

Коалиција ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ кренула са сјевера

ПЉЕВЉА СУ ПОЧЕТАК ПОБЈЕДНИЧКОГ ПУТА

Народна коалиција „За будућност Црне Горе“ почела је и формално теренску изборну кампању за парламентарне изборе 30. августа из Пљеваља, гдје је данас боравио носилац листе проф. др Здравко Кривокапић, који је управо у Пљевљима поручио да „Црна Гора није земља само одабраних већ земља свих нас који желимо да останемо и у њој градимо своју будућност“.

Приликом посјете Манастиру св. Тројице у Пљевљима Кривокапић се састао са свештенством, монаштвом и грађанима Пљеваља. Управо Пљевља су прва која су представници Народне коалиције „За будућност Црне Горе“ посјетили обилазећи сјевер земље. У наредним данима њен носилац и представници обићи ће и друге општине и разговарати са грађанима о предстојећим изборима.

  • Листа „За будућност Црне Горе“, коју предводим, своју кампању стартује од Пљеваља. Не случајно Пљеваља и не случајно од Манастира св. Тројице – јер св. Тројица је основ православља. Народ пљевљаски увијек препознаје побједника, овога пута побједа креће из Пљеваља. За будућност Црне Горе!“, поручио је проф. Кривокапић.

Кривокапић је истакао важност почетка кампање управо из Пљеваља, која је навео као примјер града који је наопаком политиком доведен до руба пропасти:

  • Континуирана економска маргинализација, привредна девастација овог града и угрожавања здравља грађана и животне средине данас су, на жалост, слика Пљеваља која се мора мијењати, истакао је професор Кривокапић
  • Ако желимо да наша земља има будућност, ту одлуку доносимо сада или никада. Црна Гора је земља свих нас – свих нас који желимо да останемо и у њој градимо будућност. Они који су нас довели до ове тачке су размишљали само о својим фотељама, не о будућности наше дјеце, не о генерацијама које ће доћи. Оно што ми желимо да понудимо јесте нови пут и то је једини пут који имамо. Што прије схватимо у каквој се ситуацији данас налазимо, прије ћемо се опоравити, истакао је проф. др Здравко Кривокапић, носилац изборне листе Народне коалиције „За будућност Црне Горе“, данас у Пљевљима.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here