ПОЛИЦИЈА НЕ ВИДИ НЕЗАКОНИТО ПАРКИРАЊЕ ИСПРЕД СЈЕДИШТА ДПС-а

1
1132

Казне за учеснике у ауто-литијама, пред партијцима се склањају

ПОЛИЦИЈА НЕ ВИДИ НЕЗАКОНИТО ПАРКИРАЊЕ ИСПРЕД СЈЕДИШТА ДПС-а

Док су пљеваљској полицији главни приоритети да што више напишу казни за оне возаче моторних возила који учествују у ауто-литијама, исти не виде поступке и понашање активиста Демократске партије соцјалиста. Тако активисти ДПС-а пролазе некажњено за паркирање својих или службених возила на строго забрањеним мјестима. То смо претходних дана имали прилику да се увјеримо испред сједишта ове партије. Тако су забиљежени случајеви да су возила паркирана на тротоарским површинама, односно на локацијама гдје би сви други, изузев чланова владајуће партије, за такво паркирање били кажњени. И на овим примјерима се види колико је државни апарат немоћан у односу на партијски, односно колико је сама Држава урушена и понижена поступцима владајуће партије. Да државне службе не функционишу може се видјети и по чињеници да сваки партијац има већу моћ него полицајац на улици. На овај начин се понижава полицијска униформа, док се Држава до те мјере урушава да се садашње стање може слободно упоредити са обичним безакоњем.

Истини за вољу то урушавање Државе није почело јуче, већ траје деценијама. Већина садашњих полицајаца је дошло на посао кроз „партијска врата“, па самим тим се није могло ни очекивати да ће бити боље. Питање незаконитог паркирања испред сједишта ДПС-а исто тако дуго траје. Последњих дана је мање преступника него у претходном периоду, али не због тога што се Држава и државни систем више поштује, већ због сталног осипања ДПС-а, чији чланови полако али сигурно праве дистанцу од партије.

С друге стране треба очекивати да ће пљеваљска полиција, ако то већ није урадила, саопштити колико је лица, учесника ауто –литије, кажњено.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

1 КОМЕНТАР

  1. Vi gospodo sa portala pvsvitanje mozete samo da trazite dlaku u jajetu,a bicete porazeni na izborima kao sto se bili porazeni na svim dosadasnjim kao i na referendumu od 1997,1998,2006,2009,2012,2016,2017,2018…
    Vaš niz neuspjeha ce ubjedljivo da se pecetira i 30.08.2020.
    Ps: lož ulje jeftino 🤣🤣🤣

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here