ИМАМО НЕОБОРИВЕ ДОКАЗЕ ЗА ТРГОВИНУ ЛИЧНИМ КАРТАМА

0
868

Саопштење за јавност Милана Мија Лекића, предсједника ООНСД Пљевља

ИМАМО НЕОБОРИВЕ ДОКАЗЕ ЗА ТРГОВИНУ ЛИЧНИМ КАРТАМА

Ових дана у Пљевљима дошли смо до информација чак и необоривих доказа да је актуелни режим почео да тргује са личним картама. Тачније под пријетњама и уцјенама од људи одузимају њихова лична документа прије тога уцијенивши их да ће неко њима близак остати без посла ако то не ураде.

А има и оних који ДОБРОВОЉНО продају свој лични документ за 50-100€!

Ми смо добили један део списка и фотографија личних докумената која су „откупљена“ и по којој цијени у Пљевљима и гарантујемо да ћемо све објавити да би се комшије, рођаци и пријатељи упознали са ОСОБАМА које су за 50-100-150€ продали своје личне документе самим тим починили кривично дјело, како они што су продали, тако и они који су откупили иста, а најгоре од свега за тричавих 50€ су продали своју душу ђаволу.

Овим путем стављамо свима дознања да знамо где вам се налази „откупна станица“ у насељу Потрлица у Пљевљима, као и вршиоце тих дјела са чим ће јавност бити упозната благовремено као и са списком оних који су дали свој лични документ за 50€ и тако постали јефтинији од ОВЦЕ!

Драги суграђани, ви који се двоумите да продате свој документ овој секти званој дпс, РАЗМИСЛИТЕ ЈОШ ЈЕДНОМ ДА ЛИ ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ВАШЕ ИМЕ НАЂЕ НА ЛИСТИ ОНИХ КОЈИ СУ ПРОДАЛИ ОБРАЗ, ВЈЕРУ, ПОТОМКЕ И БУДУЋНОСТ СВОЈЕ ДЈЕЦЕ ЗА 50€?! ДА ЛИ ЖЕЛИТЕ ДА ДОВЕДЕТЕ СЕБЕ ДА ТИМ ДЈЕЛОМ СТАВИТЕ СЕБИ ПЕЧАТ ДА СТЕ НИШТА РОБА И ДА ЈЕ ОВЦА СКУПЉА ОД ВАС?!

Не дозволите да паднете под уцјенама и притисцима и искористите своје грађанско право и ИЗАЂИТЕ НА ИЗБОРЕ 30-ог АВГУСТА И ГЛАСАЈТЕ ЗА СВОЈУ СЛОБОДУ!!!

САЧУВАЈТЕ ВАШ ОБРАЗ И ВАШУ ЧАСТ!

НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС СЕ ПОКОЉЕЊА СТИДЕ И КАЧЕ НА СТУБ СРАМА!

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here