ИЗДРЖАЛИ СМО 30 ГОДИНА, ИЗДРЖАЋЕМО И 3 ДАНА

0
531

Саопштење за јавност Коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“

ИЗДРЖАЛИ СМО 30 ГОДИНА, ИЗДРЖАЋЕМО И 3 ДАНА

Након што су функционери ДПС Колашин у интерној вибер групи предлагали „клање Демократа и бацање животињама“, јутрос је у том граду осванула нова застрашујућа порука која свједочи о озбиљности таквих пријетњи. Наиме, на рекламни билборд са сликом лидера коалиције „Мир је наша нација“ Алексе Бечића у Колашину, просута је црвена фарба као симбол крви. То су током ноћи урадили исти они који су порукама застрашујуће садржине ковали планове за обрачун са Демократама.

Јавности стављамо на увид и доказе из интерне преписке партијског органа ДПС Колашин.  „Ја бих да ми то све кољемо и да остане само ДПС у град“ – ријечи су Луке Живковића функционера Савјета младих ДПС Колашин. „Њих треба бацити крмадима“ – ријечи су Милице Живковић сестре одборнице ДПС-а Марије Живковић. Црвена фарба на билборду Коалиције којом су очито настојали да симболизују крв и тако наставе пријетње, само су наставак ових монструозних размишљања младих аутократа.

Да је ДПС у потпуном расулу свједоче и свакодневне информације које долазе до наше Колаиције од стране њихових, сада већ бивших чланова. Међутим,  оно што је забрињавајуће јесте степен мржње и потпуни морални суноврат младих људи који безпоговорно служе једном аутократском режиму, а што су показали монструозним начином размишљања.

Питамо цјелокупну јавност, да ли је ово гарнитура која може да управља животима грађана Црне Горе и њиховом будућношћу? Гдје су сада Вељовић и Лазовић који хапсе због хумористично-сатиричних критика власти на друштвеним мрежама? Хоће ли СДТ предузети хитне мјере против ових лица или ће и даље од прекршаја правити организовани криминал?

Издржали смо 30 година, издржаћемо и ова 3 дана. Нећете нас уплашити, не можете нас поколебати нити зауставити у нашој намјери да помиримо Црну Гору. Шта ваша мржња може против наших порука мира, братске љубави и заједништва. Зато је мир када побиједимо мржњу.

Мир је наша нација.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here