ПРОЧИШЋЕН ПУТ ДО БОБОВА

0
413

Машина Рудника угља очистила главни пут

Пут до пљеваљског села Бобово, након обимних снијежних падавина, прочишћен је уз помоћ механизације Рудника угља. Како нам је речено у тамошњој мјесној заједници механизација предузећа Локални путеви је чистила споредне путеве до села.

-Захваљујући Руднику угља прочишћен је главни пут. Да није било те помоћи још увјек би чекали на чишћење пута, јер механизација Локалних путева то не би могла сама да уради, казао је предсједник МЗ Бобово Димитрије Јеловац  и појаснио да је добро што су путеви прочишћени прије празника Задушнице.

-Велики број људи на Задушнице долази на гробље и јако је добро што је пут прочишћен. Притом, у селу имамо доста старих лица и честа је потреба за љекарском помоћи, казао је Јеловац.
Током протекле недјеље из предузећа Локални путеви су саопштили да су путеви прочишћени до свих села, односно да је потребно прочистити пут само до Бобова.  У посљедњем дану радне недеље и тај дио посла је завршен. На простору Бобова висина снијежног покривача је била од пола метра до метар.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here