ПОСЈЕТА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЦРНОЈ ГОРИ ВЕЛИКА РАДОСТ ЗА СРБЕ

0
149

Најављена посјета предсједника Републике Србије Александара Вучића Црној Гори на позив Андрије Мандића (НСД) и Милана Кнежевића (ДНП), била би велика радост за српски народ у Црној Гори тврде у Српском националном савјету.

-Вијест да је предсједник Републике Србије Александар Вучић спреман да посјети Црну Гору на позив лидера српских партија, Андрије Мандића и Милана Кнежевића, са одушевљењем је примљена у Српском националном савјету Црне Горе. Била би то велика радост за српски народ, не само за подручије Васојевића и лимске долине, већ и за све оне грађане Црне Горе који се искрено залажу за јединство српског народа ма гдје он да живи, саопштио је предсједник Српског националног савјета Црне Горе др Момчило Вуксановић.

-Надамо се да би долазак предсједника Републике Србије значио и посјету Српској кући у Беранама која је највећим дијелом урађена захваљујући несебичној помоћи Покрајинске Владе Војводине и Владе Републике Србије, поручио је Вуксановић. 

Из Српског националног савјета Црне Горе су сигурни да ће се посјета предсједника Републике Србије бити од великог значаја не само за српски народ у Црној Гори, већ и за очување историјских веза и институционалне повезаности Србије и Црне Горе.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here